Guestbook

Sign guestbook


Петя Петрова    22 July 2022 20:55 | София
Прекрасно място, обновена база,чисто, красиво и поддържано, нова апаратура,много любезен персонал. Всичко това благодарение на амбициозната управителка г-жа Николова.За пореден път сме тук, благодаря за специалното внимание и за грижите на рехабилитаторите Диана, Мариела и Миро, на сервитьорите Краси и на всички!

Serena    29 June 2022 18:56 | Henniez
RatingRatingRatingRatingRating
Neat Web site, Keep up the very good job. thnx!

cpanel server management services (https://servermanagers.ng)

Цветелина Калчева    13 April 2021 21:31 |
Прекрасно място, което посетихме за пореден път и отново се очаровахме от изключително любезния персонал и вкусната храна в ресторанта. Препоръчвам горещо!

Галя    14 February 2021 14:01 | България, Враца
Аз и моето семейство бяхме за четири дни, всичко беше невероятно, до като не трябваше да си тръгнем. Оставяйки ключа на рецепцията, помолих госпожа да си закупим магнити, но тя каза, че отива на обяд и трябва да я изчакаме да се нахрани. С двегодишно дете да стоя и да чакам, защото щях да отнема 5 минути на въпросната госпожа. Разбирам, че всеки има нужда от почивка, било за храна или по друг повод, но това отношение ме подразни. Надявам се в бъдеще директорката да подбира персонала по внимателно.

Силвия Михова    13 August 2019 16:57 | Бургас
RatingRatingRatingRatingRating
В кроя на юли прекарахме 10 релаксиращи дни в прекрасния кжмплекс. Благодарности на целия персонал за грижите и гостоприемството. Специални благодарности на управителката на комплекса и на физиотерапевтите Петя и Дида. Прибрахме се отново заредени само с положителна енергия и отпочинали. Специални благодарности и на персонала в ресторанта. Страхотни сте!


37
guestbook entries
1 2 3 4 5 6 7 8 »