Guestbook

Sign guestbook


П. Неделчева    23 August 2016 12:04 | Варна
RatingRatingRatingRatingRating
За втора поредна година избрах да хотел "Люляците" да бъде моята локация за почивка и лечение. От сърце благодаря на всички служители за това, че отново направиха престоят ни ползотворен и спокоен. СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ПОДНАСЯМ НА ФИЗИОТЕРАПЕВТА-МАСАЖИСТ ДИАНА ГЕОРГИЕВА ЗА ПРОЯВЕНИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ПЕРФЕКТНО ОТНОШЕНИЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Румяна Димитрова    26 June 2016 21:44 | Варна
RatingRatingRatingRatingRating
С благодарност към целия екип на комплекса,който направи почивката ни наистина пълнолноценна.Благодаря им за професионализма,за желанието им винаги да се чувстваме обгрижени.

Силвия Йорданова    28 July 2015 13:50 | България Бургас
RatingRatingRatingRatingRating
Прекрасно място,природа. Почиваме тук за пети път. Всичко е хубаво,само хигиената в стаите не е добра . камериерките не почистват.

Беатриче Аракелян    27 July 2015 10:51 | Варна
RatingRatingRatingRatingRating
От 13 до 23 юли 2015г.почивах в комлекса по линия на НОИ.Имах голямо желание да почивам точно там,тъй като бях чувала много положителни отзиви.Но престоят ми там,надмина всичките ми очаквания.Бях посрещната от един прекрасен персонал,който ми осигури транспорт от Габрово до комлекса.Идеалната хигиена,прекрасното ,балансиранно и съобразено със сезона меню,процедурите,изпълнени от професионални рехабилитатори,направиха почивката ми пълноценна и приятна.Новият и поддържан басеин и наличието на спасител към него осигуряват разхлаждане в горещите летни дни.Препоръчвам на всеки,търсещ пълноценен и приятен отдих,да посети болнеохотел"Люляци".

Димо Динев Димов    11 June 2014 07:29 | България , Варна
RatingRatingRatingRatingRating
Комплекс Люляците Габрово
Коментар на сем. Петя и Димо Димови от Варна
02.06.2014 – 11.06.2014
Преживяхме 10 незабравими дни по програма НОИ. Изключителна природа – райско кътче. Битовите условия в хотела са много добри , с прекрасен персонал – вежливи и учтиви и винаги усмихнати. Ресторантът е едно уютно място, където се предлагат вкусни и ранообразни ястия. Рехабилитаторите са много добри професионалисти . Благодарим на целият екип.


37
guestbook entries
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »