Guestbook

Sign guestbook


Цветелина Калчева    13 April 2021 21:31 |
Прекрасно място, което посетихме за пореден път и отново се очаровахме от изключително любезния персонал и вкусната храна в ресторанта. Препоръчвам горещо!

Галя    14 February 2021 14:01 | България, Враца
Аз и моето семейство бяхме за четири дни, всичко беше невероятно, до като не трябваше да си тръгнем. Оставяйки ключа на рецепцията, помолих госпожа да си закупим магнити, но тя каза, че отива на обяд и трябва да я изчакаме да се нахрани. С двегодишно дете да стоя и да чакам, защото щях да отнема 5 минути на въпросната госпожа. Разбирам, че всеки има нужда от почивка, било за храна или по друг повод, но това отношение ме подразни. Надявам се в бъдеще директорката да подбира персонала по внимателно.

Силвия Михова    13 August 2019 16:57 | Бургас
RatingRatingRatingRatingRating
В кроя на юли прекарахме 10 релаксиращи дни в прекрасния кжмплекс. Благодарности на целия персонал за грижите и гостоприемството. Специални благодарности на управителката на комплекса и на физиотерапевтите Петя и Дида. Прибрахме се отново заредени само с положителна енергия и отпочинали. Специални благодарности и на персонала в ресторанта. Страхотни сте!

Димитър    06 August 2019 11:18 | България-Разград
RatingRatingRatingRatingRating
Благодаря за перфектното обслужване от страна на персонала в хотела и ресторанта!Много съм доволен и от медицинският персонал,вършеха си работата отлично и винаги с усмивка!
Въздуха и природата са прекрасни!Винаги ще е удоволствие човек да Ви посети пак.

Мария    08 August 2018 18:55 |
RatingRatingRatingRatingRating
Отлично обслужване! Много внимателен персонал. Чудесен басейн!


35
guestbook entries
1 2 3 4 5 6 7 »