Guestbook

Sign guestbook


Iva Popovska    20 May 2009 12:32 | Blagoevgrad
RatingRatingRatingRatingRating
Mnogo sam dovolna.Minalata godina bqhme cqloto semeistvo, tazi godina pak idvame ;)

Венета    11 April 2009 12:29 |
Добре дошли в пионерския лагер!Ако искате да се върнете назад в младежките си години и светлите години на социализма - хотел \"Люляците\" е идеалното място.Абсурди безброй и в самия хотел и в ресторанта - това не е 3 звезден лукс в планината - всичко в рекламата е измислица. Подгответе се задължително с печка- парното е само по 2 часа на ден. Носете си и тостер - такъв липсва в ресторанта, а пък хляба е почти винаги стар и негоден за консумация. Ако искате да покарате велосипеди - носете си вашите, защото в хотела предлагат само 2 , но нямат спирачки. Няма и бус вседидневно за никъде - все пак там е края на света и няма път за никъде/освен надолу 15 км. до Габрово/. И най- интересното е, че персонала е напълно безгрижен и спокоен и не се трогват от почти нищо.Но на 5ия ден започва да не ти пука от нищо и само се смееш на простотиите навред...явно надморската височина и озона действат безотказно.

Славово    19 January 2009 16:48 |
RatingRatingRatingRatingRating
Вече две години подред посещаваме този превъзходен комплекс! Условията са фантастични,базата е страхотна! А за персоналът на медицинския блок и ресторантската част - адмирации!

Албена Колева    18 December 2008 21:53 |
RatingRatingRatingRatingRating
Прекрасно кътче в сърцето на Балкана. Чисти стаи, добра кухня, отлично обслужване, млада, интелигентна и вежлива управителка. Благодаря за чудесната почивка.

Иванов    06 December 2008 18:51 |
RatingRatingRatingRatingRating
Услугите в хотела са на ниво и се намира на прекрасно място, където човек наистина може да си почине. :)


35
guestbook entries
« 1 2 3 4 5 6 7